Emmon @ Peace and Love!

Igår spelade jag och boysen på ett stekhett Peace and Love I Borlänge. Eftersom min kamera har fått värmeslag och slutar fungerar i värmen så får ni hålla er tillgodo med några få bilder tagna av bla Tony, Carl-Johan och några trevliga tjejer i publiken. Spelningen gick himla bra och tack alla ni som kom. Vi försökte ösa så gott det gick i hettan, men man blev dock lite väl yr i bollen av att ha solen rakt i ansiktet, en glödhet ljusrigg i ryggen och av att ha insupit en och två krockodil innan gig. Efter spelningen blev jag hemskjutsad till Mora av kära föräldrar och systerson  för att få avnjuta en fantastisk sushimåltid. Gissa om jag sov gott i natt. Idag har jag slappat i skuggan på en gräsmatta hela dagen, klappat på vovven, tagit årets första dopp i Dalälven och nu ska vi tända på grillen. Fint fint värre! 
Igen festival utan Krockodil.

Mycket märklig bild precis innan gig i hang-around-hörnan Backstage.

Live action!


Midsommarhelgen i bilder!

Midsommarhelgen tillbringades med goda vänner sällskap på diverse sommaräventyr. Midsommarafton firades genom traditionsenlig sill-lunch hemma hos oss. Vi fick äntligen träffa våra kära vänner Daniel och Veronica som bott i Italien i 6 månader och som vi har saknat jättemycket. Efter lunch packade vi ihop för picnic och grillning ute i det gröna och fler vänner slöt upp till sällskapet.  När det började skymma och bli lite kallare drog vi oss hemåt för att fortsätta festen med sällskapslekar, discodans och värmande kaffetår. Jag dansade så mycket att jag till och med drog ner en jättestor spegel i golvet så att den gick i tusen bitar. Aj aj! Inget kalas utan kras!

Under lördagen och midsommardagen spelade Jon med sitt band i TV-programmet Sommarkrysset på Gröna Lund. Vi fick VIP-pass som gör att man kan åka alla karuseller och attraktioner hur mycket man önskar. Pga att man var lite trött från dagen innan blev det väl kanske inte så mycket karusellåkande som man hade hoppats, men några stycken hann vi allt med. Jon och Daniel var sjukt modiga och åkte Insane. Jag för egen del skulle då aldrig en röra mig i närheten av en sådan helvetesmaskin. Efter allt karusell-åkande, popcorn-ätande, Sommarkrysset-tittande/spelande och myspysande drog vi oss hemåt för att dricka en massa te och tokdäcka av utmattning i soffan. Sicken härlig midsommar det ändå blev!


Söta Veronica och...


..och Daniel.


Stoffe och Kristin.


Vi började sillunchen med att skåla i rosa champange.


Mums!


Sen gick vi ut för att grilla.


Stoffe försöker få fyr på kolen.


Lelle va med.


Valentin också!


Det spelades lite fotboll.


Tillbaka inne i värmen spelade vi "Virrpanna", himla kul spel.

Anu och Macke på djurgårdsfärjan ut till Grönan.


Vi käkade lunch på Blå Porten.


Träffades upp med gänget igen.


Vi åkte Blå tåget.


En väldigt flink kameraman.


Kvällen primadonnor.


Hon hade väldigt kort kjol.


Roligt med Jon och Mange på samma bild.


Danne i Lustiga huset.

Pimp my webpage!

Nu har jag sett till att fräscha upp min hemsida en aning. Kolla in här vetjja http://emmon.se/

F***in summer going on!

Vem f-n vill jobba när sommaren äntligen har kommit till stan. Det är ju helt sjukt att nu när vädret är som bäst på året att man ska ha som mest att göra. Gah!!! Jag blir galen av längtan och drömmer mig bort till lugna, varma och mysiga stunder.

Far och Flyg!!

I onsdagskväll fick  jag och Jon äntligen åka luftballong. Efter att ha väntat på detta i snart 2 år. Jon fick en luftballongfärd i  30-årspresent som vi har bokat flertal gånger men alltid haft oturen med att det blivit inställt pga dåligt väder. Men så i onsdags blev det då som sagt äntligen av. Och vilken upplevelse! Det var med skräckblandad förtjusning som vi lyfte från Nytorpsgärdet och skred in över stan för att landa ute på Vallentuna flygplats ca 2 timmar senare. Det var skitläskig, skitkul, råhäftigt, asjobbigt, svinkallt och väldigt omtumlande på samma gång.


Emmis fyller år!

I helgen fyllde min fina vän Emmis år. Hon bjöd in till fin-kalas hemma hos sig med en massa myspys, trevligt folk, goda skratt och gott att både äta och dricka. I present av mig fick hon ett kit med mustascher som vi hade väldigt roligt med. Kvällen avslutades senare med ett förnämt besök på klubben 80's där bla Kitty och Julle hade en liten märklig spelning på bardisken.


Födelsedagsbarnet.


Lina och Nino.


Skummis nr:1.


Nino.


Mums!


Karin.


Födelsedagsbarnet med sin vackra mor.


Skummis nr:2.


David och Helena.


Siffe bjöd på krockodil.


Emma älskar Vinjak.


David också.


Mustache Party!!


Sen blev det disco...


....och vidare till 80's där Kitty och Julle sjöng på bardisken.

Upp i det blå!!

Ikväll ska jag och Jon åka runt över Sthlm i en sådanhär. Vi har väntat på detta i snart 2 år. Jon fick en luftballongfärd i  30-årspresent och vi har bokat ballongfärd flera gånger under åren men det har alltid blivit inställt pga dåligt väder. Men nu så idag har vi äntligen fått grönt ljus och ska ge oss upp i det blå om några timmar. Så är ni i Stockholm och ser några luftballonger flyga i skyn så är nog jag och Jon i en av dem. Vinka vettja!!


Emmon@Peace and Love -Festivalen!!

Nu är det även bekräftat att Emmon ska spela på Peace and Love -festivalen i Borlänge! Tjoho! Fredagen den 26juni kl 18.15 intar jag och mina "Joy Boys" Tropico-scenen. Hoppas vi ses då?

Rom Del.1.

Förra veckan tillbringades i en av världens mest fantastiska städer, Rom. Det var en underbar semester med massor av otroliga sevärdheter, god mat och dricka, en massa promenerande och glassande. Grymt härligt helt enkelt!! Här foljer Del. 1 i min och Jons fina Rom-resa.


Lämnar gamla Svedala.



För lite varmare breddgrader.



Fast det regnade en hel del när vi kom fram.


Första pizzan, en Fungi.


Utsikt mot St Peterskyrkan.


Fontana de trevi.


Jon fick sin första efterlängtade glass.


Italiensk glass är himmelriket.

Det blev choklad.


Gott och fint.


Viktor Emanuel-monumentet, eller bröllopstårtan som italienarna själva kallar den. Det är enorm, mycket större än man kan tro. Fast egentligen är nästan allt stort i Rom, en riktig show off -stad.


Efter att ha gått några mil fick vi lov att pausa med lite öl och vin.


Vi gick lite till.


Sedan dags för öl och cappucino paus.


Hittade ett underbart bageri/konditori.


Med väldigt mycket gott.


Sen möttes vi upp för middag med Jons pappa, syster och systerson som också var på besök i stan.


Pappa Aron.


Systerson Johannes säger skål!


Dj:ande på klubb SLICK.

I lördagskväll och samma dag som vi anlände med flyget från Rom var det att kasta sig direkt in i smeten igen med ett överaskande gästspel av ett Emmon Dj-set på en av Stockholms absolut bästa klubbar SLICK. Jag och Peter Hedlund från den klubben Metropolis stod för skivspelandet och Joel Gibb från Hidden Cameras stod för liveunderhållningen för kvällen i form av ett otroligt vackert och bedårande aukustiskt liveset. Man förstår att SLICK är populärt för det är alltid väääldigt lång kö utanför, alltid smockfullt och alltid ett jäkla ös.


Emmon@Arvikafestivalen2009!!

Usch! nu har jag inte bloggat på så länge att jag borde skämmas. Anledningen till detta är en härlig semestervecka tillsammans med Jon, utan datatillgång i den underbara staden Rom. En detaljerad redovisning om detta och massor av bilder kommer inom kort. Det som var det bästa med att komma hem från denna resa var att jag möttes av underbara nyheter att Emmon nu officiellt är en av liveakterna på Arvikafestivalen i sommaren. Jag och mina boys kommer att göra det bästa för att då bjuda på en extra ordinär upplevelse på denna enligt mig Sveriges bästa musikfestival.


Foto av Tony Ahola.

RSS 2.0