Repetion!!

Turné = rep!! Vi håller på som bäst att repa inför den kommande releaseturnén under veckan som kommer vilket innebär att vi till och med flugit hit den eminenta "Tony the beat" för att vara med och slå på lite saker. Tony bor ju som bekant numera i Berlin och jobbar som filmskapare och musikvideo -regissör. Han bloggar även om sina projekt och äventyr. Lokalen där vi repar är minst sagt lite speciell då det är vanligtvis en tv-studio. Därför kan den emellanåt anta olika charmiga karaktärsdrag vilket i sin tur ger lite extra krydda till våra repetioner.
 

Video stills från Distance.


Video -single "Distance"


Video directed by Niklas Kärreskog and animations made by Joakim Kärreskog. The single Distance by Emmon is taken from her album Nomme, out on Wonderland Records june 2011. The album is released in collaboration with Hi-Fi Klubben.


Emmon - Nomme release tour 1-4 juni:

Emmon release tour 1-4 june:
1 june Fritz's Corner@Lilla Hotellbaren Stockholm
2 june Special event, invited only @Gothenburg
3 june Blåbärsklubben @Lingon in Jönköping
4 june Sticky Fingers in Gothenburg

Other dates summer 2011:
6 july Sommar
14-16 july Arvikafestivalen
8-10 august Gothland

Preorder the album Emmon - Nomme here!


Reactivating the Emmon - blogg

Wake up time!! Det är dags för ett återuppvaknande av denna slumrande blogg med lite uppdateringar samt turné rapportering från release-turnén för mitt nya album Emmon - Nomme. Det firar vi med en färsktaget foto taget av Elsa Olsson från Granmothers pearls
Photo by Elsa Olsson
Photo by Elsa Olsson


RSS 2.0